Hoe werkt ons brein

Over mijn persoonlijke carrière Inhoudelijk

Portfolie

Hello world life its all about communication verbale and non-verbale.

Thijmen de auteur van deze site

Thijmen zie foto.

Over mijn persoonlijke carrière

Mijn naam is Thijmen 64 jaar oud en ik woon in de Finistére France. Ik ben van opleiding bouwkundige en ben net als iedereen onderaan de ladder begonnen. Ik heb wel het geluk gehad = (geloven in eigen kunnen, ondanks mijn dyslectie) om aan de top te kunnen eindigen. Als technisch directeur, van een middelgroot bouwbedrijf van circa 3500 eigen medewerkers. Mijn beleidsverantwoordelijk was hoofd uitvoeringen.

separator

Inhoudelijk

Over mijn persoonlijke carrière

Wat inhoudelijk betekend: het aansturen en ondersteunen doormiddel van psychologie en coaching methodes, aangevuld met de juiste timing, op basis van een niet agressieve leidinggevende eigenschappen voor onze: bouwplaatsmedewerkers, de kader medewerkers van de diverse bouwprojecten, de onderaannemers, de externe adviseurs, aanspreekpunt van de architect, inkoop en leverancierscontracten incl raamcontracten, calculatie, financiën, risico analyse, urenstaten, de veiligheid, de logistiek het bestellen en controleren van de benodigde materialen en het onderhoud van ons eigen materieel. Het aanspreekpunt t.b.v. het planmatig inhuren van zeer specialistische deskundigheid, inhuren van speciale logistieke hulpmiddelen. Aanspreek-en bemiddelingspunt Cliënteel m.b.t. het opstellen van het pakket van eisen en dit te verwerken in de diverse begrotingen en deze te koppelen aan het bouwcontract zowel in juridisch als in financieel opzicht. Waardoor een transparant overzicht ontstaat, van het meer en minder werk doormiddel van een open begroting.

separator

Breekpunten carrière

Over mijn persoonlijke carrière, tussendoor een breekpunt gehad in mijn bouwkundige carrière. Ben toen als zelfstandig horecaondernemer in de Zaanstreek samen met mijn oudere broer in vier door ons zelf gecreëerde horeca locaties de kost gaan verdienen. Wat een leuke en vooral leerzame periode van bijna 10 jaar is geweest, in velerlei vooral menselijke opzichten.

separator

Over mijn persoonlijke carrière, nog iets aansluitend ben ik in de psychiatrie gaan werken net lang genoeg om mij diploma te behalen als Arbeidstherapeut dus +/- 4 jaar ook een niet te missen ervaring. Zeker wat betreft mijn eigen karakter eigenschappen en visie, wat totaal niet past in de meeste van deze werkzettingen.

separator

Over mijn persoonlijke carrière, kortom een carrière met een constante stroom van communicatie meestal verbaal, en onbewust en soms bewust voor een nog groter deel non-verbaal waar : Psychologie, Coaching, Bemiddeling, Timing, Emotionele IQ, Sociale IQ, de instrumenten zijn, om via niet agressief en of dominant leiderschap toch consensus te bereiken.

separator

Dit zijn volgens mijn vaste overtuiging de meest doeltreffende instrumenten, voor eender welke organisatie en of leiding gevende personen maar zeker ook als individu u mag op zijn minst leider zijn van uzelf!

separator

Maar de vraag is bent en kunt u dat ook? Mijn antwoord daarop is volop Ja. Tip bezoek en lees ook eens mijn blog manager-wake-up.

separator

Over mijn persoonlijke carrière, tevens hebben onze 4 paarden en andere paarden en echte paardenmensen door de jaren heen mijn vaardigheden op non-verbaal gebied en qua lichaamstaal en houding een enorme boost gegeven door hun praktische en vaak ongecompliceerde maar consequente manier van leven in het nu.

separator

Daar komt mede ook mijn passie voor de non-verbale menselijke communicatie lichaamstaal en houding vandaan. Over mij persoonlijke carrière, het bezitten van alle bovenstaande genoemde vaardigheden, is voor mij goud waard in onze huidige digitale communicatiewereld.Het onbekend en of verder ontwikkelen van deze boven beschreven voor mij gouden vaardigheden, zijn in mijn visie ook een prima start voor u. U kunt daar op elk door u gewenst moment direct mee beginnen op weg naar een ontwikkelingsproces van meer zuivere en mensvriendelijke communicatie zowel verbaal als non-verbaal. Mijn advies is probeer dus, zoveel mogelijk kansen te creëren om uzelf persoonlijk en consequent te ontwikkelen in uw eigen communicatie en leiderschap systemen.

separator

Zo ontwikkeld u mijn inziens een levenspad waar u met vreugde en met plezier in het nu  kunt leven en kunt genieten van al het moois wat ons leven in deze soms ook chaotische wereld te bieden heeft, zo dat was het wel over mij en mijn visie op het leven in het nu.

separator

Ik wil hier nog wel even aan toevoegen dat u dit vele malen beter kunt doen als u: in staat bent uw eigen emotionele en sociale eigenschappen op een hoger persoonlijk niveau kunt brengen. En deze vaardigheden bij uw medemensen en medewerkers direct kunt toepassen. Wat via recentelijk wetenschappelijk onderzoek regelmatig wordt bewezen en dus ook wordt geadviseerd.

separator

Over mijn/onze persoonlijke leefwijze, bezoek onze persoonlijke home-site Pouligerin eens.

Thijmen 

Summary
Photo ofOver mijn persoonlijke carrière
Name
Over mijn persoonlijke carrière
Website
Job Title
Gepensioneerd
Address
Pouligerin,
Saint-Hernin, Finistére, 29270

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »